Sinds 1994 uw autodemontage bedrijf in Zuid-Limburg

Demontage

Auto's die niet meer op de weg kunnen of zelfs niet meer mogen, worden door ons vakkundig en volgens de richtlijnen van ARN gedemonteerd. Dit wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat van een auto 95% gerecycled kan worden. Deze stoffen verwijderen wij uiterst zorgvuldig om aan deze hedendaagse wettelijke eisen te voldoen en zo partner te blijven van ARN.

Wanneer de auto bij ons aankomt wordt deze als eerst verwerkt in ons computersysteem. Door middel van een directe verbinding met RDW ontvangt u binnen 10 minuten uw RDW-vrijwaring. Daarna wordt er gekeken welke onderdelen nog bruikbaar zijn voor de 2de-hands markt om zo te blijven voldoen aan de vraag naar gebruikte onderdelen. Deze onderdelen worden getest en wanneer deze worden goed bevonden, krijgen zij een plaats in ons magazijn.

Dan begint het recycle proces. Alle stoffen die hieronder vallen worden gedemonteerd. Deze worden opgehaald door een transporteur en gebracht naar een grondstoffen verwerkingsbedrijf. Deze zorgen verder voor een milieuverantwoord proces.

ARN
KZD
RDW
STEK