Sinds 1994 uw autodemontage bedrijf in Zuid-Limburg

Banden

De banden van uw auto versleten ?

Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden u namelijk de keuze aan tussen nieuwe en gebruikte banden. Wij zullen deze monteren en balanceren, of los leveren, gewoon zoals u het wil.

Wij hebben wel uw kenteken van de auto nodig, voor de juiste bandsterkte en snelheidscoderingen. Voor meer informatie, neemt u gerust contact op.

Gebruikte banden

De meest gangbare maten zijn altijd op voorraad. Deze worden alleen per set van 2 of 4 verkocht, zodat ook u verzekerd bent van altijd dezelfde banden per as. Wij hanteren vaste prijzen afhankelijk van de diameter (inch), zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Tevens zijn deze prijzen inclusief montage en balanceren. Klaar terwijl u wacht.

Nieuwe banden

U wilt liever nieuwe banden ? Ook dat kan uiteraard. Deze doen wij op bestelling, zodat wij u de beste prijs kunnen aanbieden voor een nieuwe set banden. Wij kunnen alle merken leveren, van A tot Z. Ook de nieuwe banden worden uiteraard gemonteerd en gebalanceerd.

Winterbanden

Deze zijn gebruikt erg schaars, dus wees er op tijd bij. Natuurlijk kunnen deze ook nieuw geleverd worden, tegen zeer concurrerende prijzen.
Tevens kunnen wij een complete set verzorgen, dus inclusief bijhorende velgen voor uw auto. Stalen of lichtmetalen, zoals u het wilt.

ARN
KZD
RDW
STEK